Nezapomínejte na prevenci aneb "K doktorovi s bolestí, na masáže s radostí!"

Hurá do plavek!

30.05.2010 13:59

Blíží se léto, čas dovolené, koupání a plavek... Abyste se v nich cítili co nejlépe, nabízím Vám v měsíci červnu zvýhodnění ceny pro manuální lymfodrenáž dolních končetin a anticelulitidovou masáž s ozónovým zábalem.

 

Manuální lymfodrenáž - pomocí speciálních hmatů stimuluje lymfatické cesty, což napomáhá odtoku přebytečné vody a toxických látek z těla. Dochází při ní k povzbuzení lymfomotoriky, díky čemuž se zmenšují otoky, zmírní se napětí a aktivuje se imunitní systém.

Manuální lymfodrenáž dolních končetin - cca 50 minut za 320,- Kč

 

Anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem -  spočívá v razantním hloubkovém promasírování problémových částí těla (stehna, hýždě), při kterém se  rozrušují tukové tkáně. Aktivuje se podkožní metabolismus a hluboké svalové struktury, díky čemuž dochází k lepšímu vstřebávání tuků.  Po této masáži se do pokožky vmasíruje olivový krém obohacený ozonem. Ozon působí proti celulitidě, obnovuje buňky, vyhlazuje strie a drobné žilky a vypíná kůži. Má relaxační a regenerační efekt, pokožka bude pružnější a pevnější. Po vetření ozonového krému se přiloží tlakový zábal. Zábal se aplikuje na oblast břicha, hýždí a stehen.

Anticelulitidová masáž s ozónovým zábalem - cca 70 minut za 430,- Kč

 

Vyhledávání

Kontakt

Masáže v centru Brna IČO: 65298985 Jsem zapsána v živnostenském rejstříku vedeném ŽÚ Brno - město.
Živnost dočasně pozastavena od 1.3.2023
608237957
Objednávejte se prosím telefonicky, nikoliv e-mailem.