Nezapomínejte na prevenci aneb "K doktorovi s bolestí, na masáže s radostí!"

Levandulová regenerační masáž - vyzkoušejte v lednu

29.12.2010 10:02

Levandule – pozdrav z Provence

Éterický levandulový olej je jedním z nejšetrnějších a nejmírnějších ale současně nejúčinnějších esenciálních olejů. Působí antisepticky, mírně analgeticky, má relaxační účinky. Také výborně působí při nespavosti, ulevuje při migrénách, snižuje stavy úzkosti a stresu. Pro své dezinfekční účinky je levandule používána již od dob starého Řecka a Říma.

Regenerační levandulová masáž je vhodná nejen pro milovníky levandule, ale působí velmi pozitivně i při psychických a citových problémech, stresu, depresích a nespavosti. Je velmi účinná i při kožních problémech, stimuluje obnovu buněk. Přináší úlevu při bolesti hlavy či bolestivé menstruaci a uvolňuje svalové napětí.

 

 

A co Vás při regenerační levandulové masáži čeká?

Nejprve relaxační, jemný a oživující solný peeling s levandulí odstraní vrchní vrstvu odumřelých buněk, vyživí a zvlhčí pokožku. Následuje uvolňující masáž levandulovým olejem. Nyní si můžete vybrat variantu se zábalem v černém bahně z Mrtvého moře s přírodním levandulovým olejem. Tento zábal vyživí a čistí pokožku a umožní lepší absorpci vlhkosti. Masáž je vždy zakončena vmasírováním tělového levandulového mléka složeného z minerálů Mrtvého moře a výtažků z levandule. Mléko zanechá pokožku změkčenou, vyživenou a delikátně provoněnou.

 

Přijďte vyzkoušet v měsíci lednu levadulovou  regenerační masáž zad a šíje za zaváděcí cenu 320,- Kč za 45 minut.

Užijete si levandulový peeling, masáž levandulovým olejem, natření levandulovým mlékem.

 

 

Vyhledávání

Kontakt

Masáže v centru Brna IČO: 65298985 Jsem zapsána v živnostenském rejstříku vedeném ŽÚ Brno - město.
Živnost dočasně pozastavena od 1.3.2023
608237957
Objednávejte se prosím telefonicky, nikoliv e-mailem.